Höståkommor

Sicken fantastisk höst vi har, hörrni. 
En dag i förra veckan var det troligen rekord i vad människor la ut för bilduppdatering på instagram - natur. Kära värld så många vackra löv man såg om och om igen och varje gång blir man lika påmind om vad vackert det är runt omkring oss bara vi öppnar våra ögon. Wow! 
 
Det som även hör hösten till är ju dessa ständiga förkylningar som troligen alla drabbas av mer eller mindre.
Gossen snörvlar och hostar och jag har halsont.
 
Jag har kommit igång med träning, kör nu zumba en gång i veckan och det är fantastiskt roligt. Bara att vi faktiskt fått till att jag kan komma iväg nästan alla tisdagr denna termin är fascinerande då dagschemat annars är ett ständigt pusslande för att ibland överhuvudtaget få träffas, jag, Per och Arvid. Det känns gött att äntligen komma iväg och röra lite på sig och jag känner redan att jag mår bättre i kroppen.
Tyvärr fick jag ju denna vecka avstå på grund av den onda halsen och det känns ju himlas tråkigt. Då är det extra fint när mannen kommer hem med ett vackert fång av blommor, tappar upp ett bad och ger mig en drink av vatten och citron och låter mig ha en avkopplande stund istället. Fint!
 
Om du inte provat zumba så säger jag bara - gört!
Christina
2013-10-24 @ 10:54:01
URL: http://gronkiwi.blogg.se/

Hur kul som helst med zumba. jag går alltid ifrån ett zumbapass med ett leende. Längtar tills jag kan börja träna igen :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0