En månad

Idag är det en månad sen vi flyttade in i vår lilla stuga här i Äspäng.
Sakta men säkert börjar hemmet fyllas ut med möbler. Vi har gjort en del fynd via blocket den senaste tiden.
Vi har desstuom införskaffat oss en tv-box så att vi kan se tv. Hittills har vi varit utan det och man vänjer sig faktiskt lätt av vid det, men visst är det gött o ha :)
Potatisen växer o gror. Jag ser fram emot första skörden, men några veckor till får vi nog hålla ut.
Nu vankas det sill o potatis medan bördet jäser. Jag njuter av tonerna från Duvemålakören - Kärlekens tid
Vi firade midsommar i Sjötorp med Erik o Mikaela.

Härliga sommar

Hemkommen med "nya" bilen (Fiat Ritmo -84) till Äspäng. En bil som saknar servo vilket jag är väldigt ovan vid men det gick riktigt bra att köra hem den. Nu känns det att man kör bil "på riktigt". Vår andra (första) bil är ju automat och det vänjar man sig lätt vid..
Igår åkte jag o Per o firade pappa som idag fyller år. Det blev gott kött o god potatissallad med ett gott vin. Som efterrätt blev det givetvis Klings blåbärstårta - mmmm! Glömde tyvärr ta kort på kalaset, men knäppte en bild då pappa öppnade paketet som han blev mycket glad för. GRATTIS än en gång!
Ett par hörselkåpor med inbyggd radio va perfekt!! :)
Nu sitter jag o väntar på att maken ska komma hem efter jobbet så att vi kan åka vidare till Lidköping där vi ska kika på ett matbord som vi hittat på blocket.
Hej o hå!

Idétorka

Jag har under de senaste dagarna gått in här, börjat skriva men sen tappat helt inspirationen till att skriva o därför inte publicerat något.
Det här med blogg kanske inte riktigt är min grej ändå?! Eller så är det bara för att det är sommar och får mig att tro att det ändå inte är någon som läser. Fast kanske det är på sommaren man har som mest att skriva om.
Tre veckor har snart gått sen vi flyttade hit. Och vi kan fortfarande hålla fast vid att livet på landet är så gött!
Om Du en dag kommer flytta till landet så rekomenderar jag att göra det denna fantastiska tid då man kan njuta av naturen på ett fascinerande sätt. Iof så har ju alla årstider sin charm, men försommaren är ju något alldeles extra.
Potatisen börjar nu tränga igenom jorden och därför fick vi se till att kupa den igår. Morötterna o kryddorna kan man knappt skymta..
Jag är sugen på att åka iväg o tälta. Till detta behövs ett tält, givetvis. Men framförallt ett smultronställe...tips?
Ha en fortsatt skön varm onsdag och lämna gärna ett avtryck! :)

mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0