Äspängbo

Nu är vi på plats och det känns mycket bra.
Landskapet är fantastiskt och huset likaså.
Flyttdagen var jobbig, minst sagt, och det tog längre tid än vi tänkt. Vädret var inte riktigt på vår sida så det bromsade därför upp en hel del. Men när allt väl var packat, ca 18.30, så drog vi och åt en hamburgare innan vår resa var igång.
Precis när vi satte oss i bilen upphörde regnet och det var så vackert hela vägen ner. Tyvärr hade jag blivit aningens blöt under dagen så min fötter var genomblöta och jag frös hela vägen men det var bara att bita ihop för bilen skulle ju köras av mig.
En snabbtitt på hur vi har det i dagsläget kommer här nedan, fler bilder kommer under veckan.

Äntligen

Då har Pers kaftan äntligen kommit. Som vi har väntat. Tur i oturen att den kom idag eftersom vi flyttar imorrn o har en del att ordna med innan dess, men förhoppningsvis slipper han en stockholmsresa nästa vecka istället. Toppen!

Är nyligen hemkommen från en fin skolavslutning för de som nu går ut Johannelund efter ett antal års studier, i Pers fall fem år. Grymt bra jobbat till alla dom!
Har fått iväg tv-bänken o lilla byrån till återbruket och nu återstår endast en fin säng. NÅGON som vill ha?!?! Kanske att den får plats i flyttlasset, men annars så vill jag att någon annan tar hand om den så det inte förstörs ute i regnet på kantorn, där den faktiskt kommer hamna isf.
Idag gäller det att vara effektiv o ha koll på läget.
Sista middagstiden i uppsala kommer att tillbringas med gänget på fin restaurang!

2 år

För två år sen var jag rätt nervös när jag vaknade upp denna morgon. Det var en solig fin dag och jag befann mig i Falun där jag strax innan lunch skulle köra upp.

Jag och min lärare körde till vägverket och ut klev en stor man med stort skägg. Det var han som skulle bedömma om jag var redo att köra bil. Eftersom ingen av oss var från stan så blev det lite sightseeing. Vi hade rätt trevliga samtal och efter si så där 30 min bad han mig köra tillbaka till vägverket. Väl framme fick jag frågan: Jaha, hur tyckte du detta gick? Mitt svar kom ganska snart där efter med ett: Jo ganska bra. Det instämde han i och han skrev godkänd. Vilken glädje - jag klarade uppkörningen! :)

Min vän Lina, som jag bodde hos under denna tid, mötte mig vid ett trevligt café vid vattnet där vi firade med kaffe o glass i solskenet innan det var dags för mig att sätta mig på tåget hem till Uppsala igen.
Tänk att man kan minnas saker så otroligt tydligt, in i minsta detalj medan det andra gånger kan vara helt tvärt om att man inte ens minns vad som hände här om dagen, igår, imorse. Det är lite galet!

Snart iväg till stan o fika med ett par jobbarkompisar. En av dom har fått en bebis under året så det ska bli kul o få träffa henne också :)

Packningsstatus: Ganska bra, nu återstår massa smågrejs som man inte har ngn egentlig plats för men det är bra o ha...eller, är det de!?

mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0