Fullständigt frustrerande

Stillheten och tystnaden har lagt sig i lägenheten och jag kryper upp i fåtöljen. Sicket köp alltså, jag är helnöjd!
Men så är det ett bakgrundsljud som stör, något ringande ljud som visar sig vara väldigt svårlokaliserat. Håller en stund för öronen för att utesluta att jag fått tinitus!? Tack o lov försvinner ljudet då. Men det hjälper ju inte det faktum att det ringande ljudet faktiskt fortfarande finns där när händerna försvinner från öronen.
Jag blir tokig, det är fullständigt frustrerande!

 
Slår på tv'n för att försöka undvika att se ut som han på bilden...

Rent vansinne

Här sitter jag i vår nya sköna fåtölj under en filt med många tända ljus runt omkring för att få upp lite värme. Nu har kylan verkligen kommit.
Klockan är egentligen läggdags för mig, 21.30, men då jag följer en spännande serie så kan jag bara inte lägga mig. Rent vansinne att jag sitter uppe o väntar på det egentligen!
 
För att hålla mig vaken har jag hållt mig sysselsatt..fram till nu. Troligen somnar jag sittandes innan programmet ens börjar.
En pepparkaksdeg är iallafall satt så nu längtar jag tills vi kan baka ut.
 
Ser uppdateringar på olika sociala medier om alla förberedelser, men slås av häpnad av att det faktiskt JULPYNTAS redan!? Alltså apelsiner med God Jul - text av nejlikor Nu!? Inte konstigt att man blir urless redan i mellandagarna. 
 
Jaha, nej men så att jag tar väl o äter en apelsin då. Godnatt till er som är vettiga och faktiskt tar vara på sömnen!
 
 

23 november

Ytterst lite men ack så efterlängtat har nu snön täckt våra gräsmattor. En ljuvlig dag att promenera genom staden i härligt solsken och en kyla som nyper tag om kinderna. 
 
Arvid är nu ett år en månad och trettondagar. Han hälsar att det känns onödigt att gå själv utan stöd, det går ju så mycket smidigare om man har mammas eller pappas lillfinger att hålla i.
 
Vår matglade pojk är inte längre så matglad, men förhoppningsvis är detta övergående då vi upptäckte att två hörntänder kommit fram. Kämpigt när det kliar så i munnen. 
Intresset för att läsa böcker håller i sig och vi har nu plockat fram några tunnbladiga böcker så vi kan få lite variation på läsandet.
 
 

mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0