Förberedelsernas dag

 
Idag är stora förberedelsedagen inför besök av min danska fadder som kommer i helgen. Men oj så lite man får gjort när sömnen inte varit på topp den senaste tiden...
Försöker dock fokusera på en sak i taget. Nu har jag förberett några portioner barnmat vilket är hemskt mycket roligare än att städa, såklart.

Sången

Under gymnasietiden var sången en stor del av mitt liv. Jag sjöng både själv, i duett, i kör eller i skolensemblen. Jag trivdes gott med att ha sången som stor del i mitt liv.
Men tiden gick och jag kom lixom ifrån det där en aning. Nu sjunger jag knappt så att någon får höra, inte själv iallafall vilket är synd för det har gjort sångtekniken osäker också.
 
Oj så kul det skulle vara att få sjunga i en ensemble med duktiga sångare. Jag skulle trivas så himlans bra!
 

Sidosynen som försvann

Och så bar det iväg till Habo för överraskningsgrillfest för goa Elin. Det blev en härlig eftermiddag med god mat, trevligt häng och många skratt.
Men på ditvägen small det plötsligt till i bilen och jag blev väldigt fundersam på vad som nu hänt.
Spegeln! , säger maken.
Och där åkte alltså sidorspegeln iväg. Bara sådär. Eller okej då, den har varit lite lös en tid så vi borde ha limmat fast den men sånt hamnar lätt i glömska.
Nu får det alltså bli till att limma fast den som faktiskt finns kvar, ja det är klart att båda är lösa, vad trodde du? Och iväg till storstan för att införskaffa en ny. Billigt är det då inte att ha bil och en sekten liten sidorspegel ska väl inte kosta så mycket...pfff, trodde jag ja...

 

mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0