Kupongens värde

Rabattkuponger kommer i allt större utsträckning i alla möjliga olika sammanhang. Det är iallafall min upplevelse i dagsläget. Kanske för att jag nu är småbarnsförälder och fått upp ögonen för värdeluponher och därför uppskattar att få ett par kronor rabatt på ett paket blöjor, till exempel. 
 
När var barn fick jag ofta följa med pappa och veckohandla. Det var väl förberett med att först sitta vid matbordet och göra en handlingslista och sedan se i veckobladet som i stort sett bara innehöll kuponger. 
Undra hur mycket man faktiskt sparade på detta. För det handlar ju oftast om att köpa mer än man kanske brukar för att kunna utnyttja den faktiska rabatten. Men som det sägs; många bäckar små...
 
 

Maj 2014

 
Pengar rullar in som de ska, det går bra nu
 
Vi sitter vid köksbordet och intar vår frukost, ljuset lyser, Arvid äter sin smörgås och nynnar emellanåt på "det lilla ljus jag har". 
Paddan får jobba hårt dessa dagar när vi drömmer oss bort med alla möjligheter vi önskar till huset vi vill ha. Det är många summor som ska slås ihop för att nå dit man vill. Inombords spelar spelman på takets sång "Om man hade pengar..."
 
Jo då, visst rullar de små summorna in nu när jag jobbat sedan januari, men de försvinner lika fort som de kommer in. 
 
Men livet handlar inte bara om pengar. Livet är gott och vi mår bra! 
Pers föräldraledighet närmar sig slutet, tiden rusar fram. Snart är sommaren här och vips så har Arvid börjat förskolan. 
Jag har blivit faster till ett flickebarn som idag kommer med sin mor och hälsar på oss i Tidaholm innan jag far iväg till helgjobb. 
 
Far min in åker i morgon till ljuvliga Grekland för att jobba, träffa gamla vänner och återuppleva livet som Greklandsbo i ett land som förändrats mycket sen vi flyttade till Sverige. I höst är det 20 års sedan, märklig känsla. 
 
En en kort uppdatering om livet i dagsläget och med en vision på mer frekvent uppdatering här på bloggen efter önskemål från olika håll. Det gläder och pepper mig att det efterfrågats!
 
 
 

mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0