Tacksam

Tänk att man (jag) är så tacksam för vår tvättmaskin!
Idag är den min bästa vän...njae, inte riktigt men näst intill. Vi (lär; Arvid) började dagen på retstickesidan. Gnäll o lite gråt fick bli uppstigningssignalen. Strax efter det var det så härliga leenden att jag helt glömt vad vi stigit upp till...
När påklädningen väl var gjord var det dags att kräkas ner alla kläder. Japp, bara att börja om. Då provar vi lite nya kläder idag, ja grabben växer ju så nu kan vi börja använda strl 56! Yes. Innan vi hinner så långt så passar vi på att kissa ner mamma en skvätt också.
Men så fin han blev. Och roligt att se lite andra kläder på honom.
Mysig stund under tiden som jag åt frukost. Då passar unge herrn på att bajsa ner hela sig, i princip. Jahapp...börja om från början, IGEN.
Kanske kan jag se det från ljusa sida, jag får ju se honom i ännu en ny outfit :)

Nu går tvättmaskinen för fullt som ni förstår. Otroligt tacksamt att ha en egen maskin i sitt hem. Det rekommenderas varmt till alla barnfamiljer kan jag tala om!

Idag står det fikabesök från Göteborg på programmet. Ska bli otroligt trevligt!
Igår hade vi lite adventsstök och passade också på att baka några lussekatter. Smarrigt!
På promenaden igår. Idag är det ännu mer vitt.

Snöblandat slask

Och så bar det iväg igen. Ut i snöslaskyran. Skönt att komma ut dock även om det är lite tidigt, men på något vis blir det en bra och mysig start på dagen. Jag snackar om dagens aktivitet, babymassage.

Vi är just hemkomna då jag och Arvid mötte upp Per för lunch på Julius, ett väldigt populärt fik här i Tidaholm. Väldigt härligt att få denna stund tillsammans!
Dock är det ju sannerligen förkylningstider och det snörvlades hit o dit. Hualigen. Hoppas innerligt lille Arvid inte fått någon elak bacillusk på och i sig!

En negativ sak med vagnen är nu upptäckt! Vårt regnskydd (snöblandat-slask-skydd) har en utsliten resår vid öppningen till suffletten vilket gör att den bara blåser upp och skyddar då inte vagnen från blöta. Usch! Så iväg till affären begav jag mig för att köpa en resårsnodd. Ett steg i rätt riktning, sy får det bli en annan gång inom den närmsta framtiden!

Ni kanske förstår min frustration när ni ser bilderna nedan...


Hua!

Idag blir det troligen aktuellt att använda dessa, då sonen blivit snuvig. Han är däremot pigg och äter bra så det är en lättnad. Det känns inget kul hur som helst!
Vi får ha en riktigt inne-kurar-dag idag helt enkelt!


mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0