30 oktober

Vacker höstdag i Tidaholm resulterar i glatt humör. Fast det är fler saker som gör att denna dagen är bra. 
Vi har äntligen fått en nya blandare till vårat handfat.
 
 
Men inte nog med detta, senare i veckan får vi en efterlängtad ny spis! Sicken dag alltså. Detta är verkligen värt att fira för det har tagit många samtal och tjat och delvis irritation innan detta beslut fattades. HURRA!
 
 
Imorgon bär det av mot ettårskontroll. Mäta, väga och kolla läget med också spruta i båda benen för gossen. 
 
 
 

Höståkommor

Sicken fantastisk höst vi har, hörrni. 
En dag i förra veckan var det troligen rekord i vad människor la ut för bilduppdatering på instagram - natur. Kära värld så många vackra löv man såg om och om igen och varje gång blir man lika påmind om vad vackert det är runt omkring oss bara vi öppnar våra ögon. Wow! 
 
Det som även hör hösten till är ju dessa ständiga förkylningar som troligen alla drabbas av mer eller mindre.
Gossen snörvlar och hostar och jag har halsont.
 
Jag har kommit igång med träning, kör nu zumba en gång i veckan och det är fantastiskt roligt. Bara att vi faktiskt fått till att jag kan komma iväg nästan alla tisdagr denna termin är fascinerande då dagschemat annars är ett ständigt pusslande för att ibland överhuvudtaget få träffas, jag, Per och Arvid. Det känns gött att äntligen komma iväg och röra lite på sig och jag känner redan att jag mår bättre i kroppen.
Tyvärr fick jag ju denna vecka avstå på grund av den onda halsen och det känns ju himlas tråkigt. Då är det extra fint när mannen kommer hem med ett vackert fång av blommor, tappar upp ett bad och ger mig en drink av vatten och citron och låter mig ha en avkopplande stund istället. Fint!
 
Om du inte provat zumba så säger jag bara - gört!

Tamburin

Klockan är 6.50 och vi är redan igång med orkesterrepet.
Klart vi ska öva på tamburinen nu, det r väl inga som helst konstigheter...

 

mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0