Supertrött

Nu är en veckas praktik gjord och den gångna helgen var otroligt efterlängtad. Att åter igen vara igång och jobba är jag otroligt tacksam över, jag trivs! Men det har medfört att jag blivit otroligt trött. Kroppen är inte riktigt van vid att vara igång så som den varit den senaste veckan, men åter igen måste jag få säga att jag tycker det är otroligt roligt. ÖNH-kliniken är ruskigt spännande. Jag är dessutom redan igång och assisterar läkarna vid undersökningarna och det känns toppen.
Min fina make har ställt upp på att börja sin arbetsdag kl.7 vissa morgnar i veckan nu, eftersom jag ska hinna med tåget som går 7.02 från töreboda. TACK!


Nu är det måndag kväll och vi är ganska nyligen hemkomna från Skövde, där vi avnjutit en god måltid på restaurangen SAND (som jag med glädje rekomenderar vidare till Dig).
Vi åt libanesisk mat, meza. Det var trevligt inrett och genom högtalarna kunde vi njuta av Libanesiska toner.
Kvällen avrundas nu med en kopp te. Imorgon är en annan dag... :)

Och vintern är kommen!

Men så länge lär den nog inte stanna. Det ryktas om att det i helgen ska bli 8-9 grader varmt. Det ni.
Det har kommit rejält med snö och detta var igår inte särskilt trevligt att köra i så idag fick det istället bli
tåg o buss till praktikplatsen i Skövde, och det gick utmärkt!
Det är otroligt vackert ute och jag önskar jag hade kunnat ta lite kort men det var mörkt när jag åkte hemifrån och mörkt när jag kom hem. Sicken otur för mig. Men, jag lär väl få ett par chanser till kommande vinter.
Att börja jobba/praktisera på ett nytt ställe tar otroligt mycket på krafterna. Det är så många nya människor, ny miljö, nya arbetsmoment-allt är nytt. Tack o lov så är det roligt också!
Men jag kom alltså hem helt slut idag. Av någon konstig anledning kan jag få massa ny energi när jag är som tröttast. Därför satte jag igång o diska, bakade bröd, satte på en tvätt, tände brasan..därför känner jag mig nu förtjänt av att sätta mig en stund framför brasan med stickningen innan Bonde söker fru drar igång :)

Minus 4 grader

Är nyligen hemkommen från gudstjänst som idag firades i Bäcks kyrka.
Jag var med o sjöng med kören och vi gjorde väldigt bra ifrån oss. Skönt när det känns så bra efteråt!
Direkt när vi kom hem var det dags att ta en sväng till ladan för att hämta några kassar ved för att kunna få upp lite värme i stugan. Nu är brasan igång, Per klinkar på gitarren och vi sitter här och sjunger. Otroligt mysigt!
I morgon är det första dagen på praktikperioden. Jag är faktiskt en aningens nervös, men kommer snart på att jag alltid är det dagen före något nytt ska hända, så är det väl kanske även för dig. Man gör upp en bild för hur saker och ting kommer bli, man undrar vad det är för slags människor man kommer möta. Kommer jag trivas eller blir jag skräckslagen!? Men mest av allt ser jag fram emot det, att få komma igång och jobba praktiskt igen!
Dessutom ska jag börja gå upp kl.6 igen. Det var längesen...
Jag ska alltså göra min praktik på Öronmottagningen på KSS i Skövde. Praktikperioden är på fem veckor. Jag kommer bli expert på att få bort vaxproppar!
Nu blir det nog en kvällsmacka och lite te med min fina make!!

mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0