Äntligen!

Nu är vi äntligen med bil. Fast det är nog mer rätt att säga att vår biljakt nu är över. Så skönt! Bilen får vi nämligen inte förrän om en vecka, ca.
Det betyder att vår tänkta resa till Sälen blir inställd vilket känn fruktansvärt tråkigt. Men vi får se fram emot en vecka till våren istället!

Medan jag surfar runt bland alls bloggar jag följer så märker jag ett gemensamt tema - näst intill alla skriver årskrönikor! Väldigt trevligt måste jag säga. Kanske att även jag skulle haka på trenden eftersom mitt bloggande första halvåret var urkasst...

Arvid är nu 2,5 månad. Händerna är bland det bästa han vet, förutom insekterna över skötbordet så klart! Han ligger inte bara och gnager på dem utan kan ligga långa stunder och spana in och fascineras av dem. Det är härligt att se hur han dag för dag upptäcker livet.
Dessutom är han på g att börja vända sig från rygg till mage, dock är en arm i vägen och det gör honom så frustrerad. Men hans eiga hejarklack, jag och hans far, hejar ivrigt på! Han är en riktig kämpe.

Mellandagar

Här ligger jag i soffan o riktigt myser. Väldans gött ska ni veta. Jag njuter!
Att vara borta (alltså inte hemma) tar på krafterna, även om man inte gör så mycket. Skönt att vara hemma igen! Mellandagar är väl ändå till för att bara slappa o ta igen sig på? Tyvärr behövde Per dock jobba idag. 
 
Jag o Arvid har just haft fikabesök av min kära vän Cecilia. Urmysigt! Hon är bra hon. Det är trist att man har så bra o fina vänner på annan ort men skönt att veta att de ändå alltid finns där!
 
 
Vår biljakt fortsätter. Det är ett pussel ska ni veta. Vi behöver ju först o främst låna en bil för att kunna åka iväg o titta på o köpa vår egen bil. Kanske att vi har något på gång nu. Håll tummarna. 
 
 

Dan före doppardan

Så är vi just hemkomna denna fjärde advent, dan före doppardan.
Första kyrkbesöket som familj eftersom Per själv lett gudstjänsten då vi varit med och firat. Arvid har vanligtvis sitt första sovpass just denna tid och idag fungerade det utmärkt.

Eftersom vi fortfarande saknar bil så har vi så fina människor omkring oss som nu lånar ut sin bil till oss så vi kan fira jul med Pers föräldrar o systrar. Stort tack åter igen!
Det som bara skulle bli en kort förbikikning blev en grymt trevlig fikastund/häng! Dom är så himlans bra!

Nu önskar vi så att vi hittar en bil snarast, helst innan nyår, så vi även kan åka till mina föräldrar i Sälen. Hoppas hoppas hoppas!
Det vore fantastiskt skönt att få detta bilköp ur världen!

Här ser ni den väldans fina krubban som står i Tidaholms kyrka!

mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0