tisdagstrött

Är nyligen hemkommen från Töreboda, där jag nu skaffat mig en tim.anställning inom hemvården.
På torsdag börjar jag min intro med ett kvällspass. Gött att sätta lite fart i vardagen igen.
Dock otroligt trött just nu. Kanske för att spänningen inför "intervjun" släppt, kanske för diskberget av någon anledning inte minskar, kanske rent av allt stök. Eller också bara trött, helt enkelt.
Jag tar en kopp kaffe medan jag läser dagens tidning och hoppas på att kunna få lite gjort idag!

matletande

Jag har gäster i trädgården. Som flest var de fem stycken. Sista de var här var de sju stycken...
Gänget kommer på besök då och då. Säkerligen lockas dom av de fina äppelträden som finns här.
Jag skådar de fina djuren och skulle så gärna vilja hjälpa dem att mätta sina magar. Vad skulle jag kunna ge dem tro?

Middagsbesök

mitt i veckan. Det bör man bjuda in till oftare!
Efter helgerna med en hel del fläng, börjar nu snörvlet och trötthet ta vid. Tur på något vis att jag ändå är arbetslös...dock inte sysslolös. Tvätta, städa, damma...och givetvis - jobbsökande. Jag har allt att göra! Men om du har ngt tips på en trevlig arbetsplats som är i behov av en bra undersköterska så kan du ju veta att jag finns!
Jag älskar att tulpantiden är här. Tulpaner är bland den finaste blomman jag vet. Idag hörde jag desstutom att prins Daniel får en egen tulpansort. Det ni. Sicken grej.
Som på så många andra ställen i landet så är det isgata på gatorna. Detta fick jag erfara då jag skulle gå vår lilla väg till brevlådan för att hämta dagens post (som tyvärr bara var en dagstidning). Jag gick med spända ben hela vägen, blicken fäst i backen och halkade till ett par ggr. Tack o lov gick det bra men ack så läskigt det var. Jag drömde mig bort till den gångna sommaren då jag gick utan både strumpor o skor i den strålande sommardagen. Men oj va tiden rusar iväg, snart är vi där igen. Är det fortfarande samma grusväg jag ska gå för att hämta posten...framtiden är än så länge oviss!

mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0