Sommaren är kort

Vilken härlig sommar vi haft. Första sommaren med Arvid kan summeras som alldeles alldeles underbar.
Sjötorpsvecka, roadtrip till och runt om i Skåne, Ulricehamnsdagar x2 och ett par nätter hemma resulterade i högar med tvätt vid hemgång efter allt ompackande och avdumpning mellan resorna. 
 
Nu är dock vardagen igång igen och vi tar nya tag. Vi har startat denna sensommar med ett avtal; att endast äta godis på lördagar. Än så länge har vi lyckats men oj så svårt det är att hålla sig borta...
 
 
Vår husjakt fortsätter men än ekar det tomt i vad som kan verka intressant. Längtan till vårt hus som finns någonstans därute är däremot enorm.
 
Snart drar aktiviteterna igång vilket är både roligt och skönt att ha något att göra om dagarna. Vi började lite smått förra veckan med babysången. Denna gång var Arvid äldst vilket var så märkligt, han fyllar ju ett om ett par månader men snart får vi kanske börja gå på ettårssången istället.
 
Vi ska också försöka komma igång med träningen lite smått. Detta gör sig sannerligen påmint när värken i ryggen ömmar något kolosalt. Och att stå böjd som en ostbåge över spjälsängen när man nattar Arvid bättrar säkerligen inte på den ergonomiska hållningnen. Huvva!
 
Yes, jag är tillbaka efter sommaren. Härligt att du inte gett upp hoppet om mitt bloggande. Välkommen tillbaka!
 
Karin
2013-08-26 @ 12:19:54

Äntligen!!

Christina
2013-08-26 @ 18:45:46
URL: http://gronkiwi.blogg.se

Som jag har väntat! Kul.

Christina K
2013-08-26 @ 21:27:54

Vilken glad överraskning med en uppdatering! :) kram!

Jenny
2013-08-28 @ 10:57:29

Härligt! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mariabo

om vardagsting helt enkelt.

RSS 2.0